Una persona ha mort i una altra ha resultat ferida greu aquest dimecres al vespre en un xoc frontal entre dos vehicles a la C-16, al seu pas per Manresa. Segons el Servei Català de Trànsit, un conductor que circulava en direcció contrària ha impactat contra un altre automòbil, conduït pel finat. L'autopista ha estat tallata tres hores en sentit Barcelona. La persona finada és Jorge Sotomayor, exjugador de bàsquet, de 42 anys i veí de Badalona. Amb el TDK Manresa va disputar una lliga d'estiu a Alcoi, l'any 2000.

El sinistre ha tingut lloc entre els quilòmetres 49 i 50 de l'autopista, uns deu minuts abans de 2/4 de 7 del vespre. Es tracta d'un punt molt proper a la sortida de la C-16 que connecta amb la carretera de Manresa al Pont de Vilomara i on els dos sentits de la marxa estan separats per pilones i una cadena enlloc de les habituals proteccions metàl·liques.

Els conductors dels dos vehicles han quedat atrapats. Un d'ells ha perdut la vida al mateix indret dels fets, mentre que els Bombers han hagut d'excarcerar l'altre, que ha estat traslladat greu a l'Hospital Sant Joan de Déu. No hi havia més ocupants en cap dels dos automòbils.

En total s'han mobilitzat tres dotacions dels Mossos, tres dels Bombers i dues del SEM.