Almenys set vehicles estacionats majoritàriament a l'entorn del col·legi Oms i de Prat de Manresa van patir robatoris durant la nit de dimarts a dimecres, segons ha pogut saber Regió7.

Els Mossos d'Esquadra expliquen que han rebut fins ara quatre denúncies per part de propietaris d'automòbils a qui van trencat els vidres i els van substreure alguns objectes de l'interior durant l'esmentada nit. Dos d'aquests vehicles estaven estacionats al carrer d'Ignasi Domènech, un al carrer de la Sardana i un altre a l'avinguda Francesc Macià.

Paral·lelament, la Policia Local de Manresa ha rebut tres denúncies per fets molt similars. Aquests casos van tenir lloc un, al carrer Oms i de Prat, un altre a la carretera de Vic i un darrer a la carretera de Cardona.

Al setembre, a la capital del Bages hi va haver una onada de robatoris en cotxes: 34 casos en una sola setmana. Els lladres solen trencar els vidres dels vehicles per buscar-hi objectes de valor, com telèfons mòbils o GPS. Segons Mossos, la nit de dimarts a dimecres van robar, per exemple, una bossa de mà, mentre que d'alguns dels cotxes no se'n van endur res.

Els robatoris del setembre passat es van concentrar a l'entorn de l'aparcament de terra de la Renfe, a tocar del pont de Sant Francesc i el de carrer de la Dama, i també a la zona de les Bases i al barri de Valldaura. La nit de dimarts a dimecres va ser entorn l'Oms i de Prat. Preguntada sobre una nova onada de robatoris en cotxes, la policia catalana diu que, de moment, no té constància de més denúncies.