Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes per dues presumptes agressions sexuals en un habitatge ocupat al carrer Hospital de Manresa. Els fets segons han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra van passar ahir cap a dos quarts de nou del vespre al primer pis d'aquest bloc i una de les víctimes va aconseguir saltar per una finestra. Una patrulla de la policia local va trobar la jove que els va explicar els fets i es va activar l'alerta. Arran de la caiguda, la noia es va trencar els dos canells.

Arran dels fets, els Mossos d'Esquadra van poder fer una primera detenció ahir mateix i la tarda d'aquest dimarts s'ha fet una segona detenció. Segons han informat les mateixes fonts no es tractaria d'una agressió sexual en grup sinó de dues agressions que s'haurien produït de forma paral·lela al mateix habitatge. Segons el cos policial, una de les víctimes és menor i l'altre major d'edat.

Segons han explicat fonts policials, els dos homes detinguts són majors d'edat i estan a l'espera de passar a disposició judicial en les properes hores.

L'entrada del bloc està ja plena de brutícia i a la seva entrada, aquesta tarda, hi havia dos carretons de centres comercials, en un dels quals hi havia electrodomèstics obsolets.

A principis del mes d'octubre Regió7 ja va publicar que els veïns de la zona estaven preocupats per les molèsties que els generaven okupes d'aquest bloc. El passat 4 d'octubre, Regió7 publicava que inquilins del bloc havien protagonitzat, el dia abans una baralla que havia durat més de dues hores i mitja. Tot i això, les fonts consultades no han determinat si hi ha cap relació entre les persones que aleshores van protagonitzar la baralla i les que dilluns hi havia a l'habitatge.