Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 23 i 21 anys, veïns de Manresa i de nacionalitat espanyola i dominicana, com a presumptes autors d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa a Igualada.

El passat 16 de febrer, pels volts de les set del matí, es va produir una agressió amb arma blanca al carrer Sant Antoni de Baix d'Igualada. Per motius que es desconeixen, dues persones van ferir greument un altre home.

La víctima presentava tres ferides d'arma blanca a la part de darrera del tòrax. A causa de la gravetat de les ferides es va traslladar el ferit a l'Hospital Bellvitge on li van practicar una intervenció quirúrgica.

Arran d'aquests fets es va obrir una investigació que va concloure el passat 26 de febrer amb la localització i detenció a Manresa dels dos presumptes autors dels fets.

Els detinguts van passar el dia 28 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada, el qual va decretar l'ingrés a presó per un d'ells i llibertat amb mesures cautelars per l'altre.