Els alcaldes d'Abrera i Ullastrell, Jesús Naharro i Jaume Puig, reclamen «mesures urgents» per evitar les curses de cotxes no autoritzades a la carretera BV-1202.

Els batlles han fet arribar una carta als comissaris de les regions metropolitanes Nord i Sud dels Mossos perquè «s'incrementi la vigilància» a la via i per sol·licitar una reunió per abordar el problema. Indiquen que els darrers caps de setmana s'han registrat requeriments en què s'alerta sobre aquesta mena de concentracions «tant de dia con de nit». Alhora recorden que els participants tenen «un seguit de conductes que no només generen inseguretat sinó que posen en perill la integritat física de la resta d'usuaris i usuàries de la carretera».

Puig ha explicat que l'objectiu de la carta és demanar a la divisió de Trànsit «que augmenti la vigilància i les mesures de control davant la problemàtica de l'augment de curses il·legals».

Per la seva banda, Naharro ha apuntat que la «carretera té un configuració de pujada constant amb revolts que, un cop l'any, acull una cursa cronometrada». Indica que «la resta de l'any és visitada per gent que no respecta les normes de trànsit i posa en perill els usuaris de la via que respecten les normes de circulació, així com els ciclistes».