Agents de la Policia Local de Manresa van detenir ahir a la matinada un veí de la ciutat de 36 anys, amb diversos antecedents, a qui imputen un delicte d'atemptat a agents de l'autoritat. Els fets van tenir lloc a dos quarts de tres de la matinada, quan els agents atenien un requeriment de molèsties per soroll d'un grup de persones que eren a la plaça del Carme.

Un cop les patrulles hi van arribar, les persones que hi havia es van dispersar, excepte el detingut, que va mantenir una actitud provocativa vers els agents, als quals va amenaçar de mort i va llançar un estri metàl·lic dels utilitzats per triturar marihuana, un telèfon mòbil i va xutar una ampolla de vidre que hi havia a terra en direcció als agents. Tot seguit va intentar fugir corrent. L'home va ser perseguit per diversos agents,que finalment el van poder detenir.

L'individu, molt violent en tot moment, va mantenir la seva agressivitat fins i tot quan era atès a l'hospital, on va començar a donar puntades de peu a la porta del box on s'esperava per ser atès, i va doblegar la porta de tal manera que va caldre una dotació de Bombers per desencallar-la i que els agents poguessin treure'l per dur-lo a la comissaria.