Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres a la tarda a Manresa un home per abusar sexualment a casa d'una dona que havia conegut feia poc. Els fets han tingut al bloc número 31 carrer Barcelona, quan poc abans de les 4 de la tarda, i la dona ha sortit al balcó per demanar auxili, moment en què els veïns han alertat la policia.

Segons les primeres informacions del cos policial, es coneixien de feia molt poc i la dona ha anat a dinar a casa de l'home, ja que l'havia convidat, i aquest li ha demanat mantenir relacions sexuals. La dona s'hi ha negat, però l'home s'ha aprofitat de la indefensió de la víctima i "s'ha sobrepassat", segons els Mossos d'Esquadra. Fins i tot en algun moment l'individu hauria tancat la víctima en una habitació.

La dona, finalment, ha aconseguit deslliurar-se i ha anat al balcó, a on ha demanat ajut cridant. Els crits han alertat els veïns i han avisat a la policia. Els Mossos s'hi han desplaçat i han acabat arrestant l'home. Segons la policia els dos teníem símptomes d'haver begut.