La Policia Local de Manresa va detenir dissabte a la nit un veí de Salt de 32 anys i amb diversos antecedents per delictes contra la propietat, a qui s'imputa un delicte de furt per haver robat la caixa de diners d'una parada de castanyes. Els fets van ocórrer a quarts de 10, quan una patrulla aturada a la plaça de Sant Domènec va veure molt enrenou al voltant de la parada de castanyes.

En acostar-se, els agents van veure un home que n'aguantava un altre. Testimonis van explicar que, feia escassament un minut, el detingut havia agafat una caixa amb la recaptació de la parada de castanyes i el propietari, en adonar-se'n, hauria sortit corrents darrere seu i l'hauria atrapat pocs instants abans de l'arribada dels agents, que van formalitzar la detenció.

Un altre detingut per un delicte lleu de furt

D'altra banda, agents de la Policia Local de Manresa van detenir divendres a la tarda, amb la col·laboració de dos agents del Cos Nacional de Policia fora de servei, un home de 32 anys sense domicili conegut, a qui s'imputa un delicte lleu de furt.

Els fets van ocórrer a quarts de quatre, quan els agents del CNP van veure, a la plaça de Lluís Companys, un home que estava regirant una bossa de mà de senyora i, en trobar aquest fet sospitós, van trucar la sala del 092.

En arribar els policies van comprovar que la bossa de mà acabava de ser sostreta de l'interior d'un vehicle obert al carrer Pujolet, quan la propietària carregava uns objectes al cotxe.