La Policia Local de Manresa va detenir un jove de 23 anys, que increpava vianants, colpejava vehicles i que va resistir-se als agents quan van detenir-lo, segons va informar ahir el cos policial.

Els fets van tenir lloc a les set de la tarda, quan els agents de la Policia Local van rebre nombroses trucades informant d'un individu sense samarreta que transitava pel carrer Oms i de Prat increpant els vianants, donant cops als cotxes estacionats, als contenidors i que s'estava encarant amb les persones que li cridaven l'atenció.

En arribar una patrulla, el jove -amb nombrosos antecedents policials- va intentar fugir pel car-rer Francesc Juanola i va ser detingut pels agents al carrer del Peix, tot i que l'individu va oposar resistència a l'autoritat.

Al mateix temps, altres patrulles recollien explicacions de testimonis i constataven diversos desperfectes en alguns vehicles. Al detingut, amb diversos antecedents, se l'investiga per presumptes delictes de danys i de resistència i desobediència a agents de l'autoritat.