Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que tenia més de 80 plantes al seu domicili, a Berga L'arrestat és un home de 27 anys i de nacionalitat dominicana, està acusat de ser el presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i d'un delicte de defraudació de fluid elèctric, segons ha explicat el cos policial en un comunicat.

Les investigacions van començar a mitjans d'estiu per part de la unitat d'investigació de Berga quan es van assabentar de la possible existència d'una plantació de marihuana en una casa de Berga.

Els agents van iniciar una investigació després de detectar diversos indicis que feien pensar que s'hi estava realitzant un cultiu interior de plantes de marihuana.

Després de finalitzar les investigacions, els agents van fer una entrada al domicili i, al seu interior, hi van localitzar 81 plantes de marihuana, 159 plançons i marihuana trinxada, sumant en total més de 15 quilos en brut.

Per aquest motiu, van detenir un home que tenia cura de les plantes i vivia a l'habitatge com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues També se'l va acusar d'un delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que havia manipulat el subministrament elèctric.

El detingut ha passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Berga aquest dijous.