Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimarts un menor que presumptament va robar una moto que el seu propietari havia posat en venda a través d’Internet, a Masquefa.

Segons expliquen els Mossos d’Esquadra en un comunicat, els fets van passar el 7 de desembre quan un ciutadà va posar a la venda una moto a través d’una aplicació. Aquell mateix dia va rebre un missatge d’una persona interessada i, finalment, el venedor li va donar la direcció de la seva casa per acordar una cita.

Aquella mateixa nit van entrar a robar en aquest domicili, una casa de Masquefa. Mentre la família dormia, un lladre va sostreure la moto que estava a la venda, un robot de cuina i dos lots de nadal.

L’endemà, el suposat comprador ja no contestava a les trucades ni als missatges.

D’altra banda, un amic de la víctima va trobar a través de xarxes socials un jove que lluïa una moto amb peces del vehicle sostret. Es tractava de peces molt exclusives com podien ser les llantes, la forquilla o el tub d’escapament, entre d’altres.

Els agents van concloure la investigació el passat dimarts amb la detenció del suposat comprador, a Vilafranca del Penedès, com a presumpte autor del robatori amb força en una habitatge.

El detingut va quedar en llibertat el mateix dia de la seva detenció després de declarar a dependències policials, i va quedar sota la custòdia dels seus tutors legals a l’espera de ser citat a declarar properament a la Fiscalia de Menors.