La Policia Local de Manresa va detenir aquest dijous al vespre un jove de 24 anys i veí de la ciutat sobre el qual pesava una ordre judicial de detenció. A més, se l’investiga per un delicte de receptació i altres conductes afins perquè va ser enxampat amb un telèfon mòbil sostret.

Els fets, segons ha explicat el cos policial, van tenir lloc cap a quarts de vuit del vespre quan una patrulla de motoristes que passava pel carrer Major va veure un home que en apreciar la presència policial va fer un canvi brusc de trajectòria tot defugint del camp visual dels agents. La patrulla va comunicar el fet i la descripció del jove a la sala del 092.

Instants després, una patrulla no uniformada de la Unitat de Seguretat Ciutadana, va localitzar l'individu en qüestió i, en identificar-lo, el sistema informàtic policial va alertar d'una ordre de detenció d'un jutjat penal de Manresa per un delicte de robatori amb força.

En l'escorcoll se li van trobar dos telèfons mòbils, un dels quals constava sostret als fitxers policials, motiu pel qual, més a més, se l'investiga per un presumpte delicte de receptació i d'altres conductes afins.