Veïns de la plaça Major de Manresa han patit aquesta nit els efectes del botellot de festa major. Els joves que han allargat la nit han fet molt soroll i han deixat tota mena de brutícia: plàstics, vidres, papers, i fins i tot pixades, segons denuncien els veïns.

La concentració a la plaça Major ha començat quan han tancat els bars, a 2/4 d'1 de la nit, i ha aplegat desenes de nois i noies, que han posat música amb altaveus per seguir la festa. Cap a 2/4 de 2, s'ha presentat la Policia Local, ha fet parar la música i ha anat desallotjant als joves.

Aquest matí, l'estat de la plaça era lamentable. Els pagesos que cada dissabte venen els seus productes han hagut d'escombrar i netejar el seu espai, abans que s'hi afegís la Brigada Municipal de Neteja i fes net del tot.

Els veïns lamenten el botellot d'aquesta nit a la plaça Major, i temen que això es repeteixi aquests dies de Festa Major. A més, asseguren que no és la primera vegada que passa aquest estiu.

La plaça Major no és l'únic espai de Manresa que s'ha llevat ple de brutícia, també la plaça de la Reforma i altres places de la ciutat han patit les conseqüències del botellot.

Efectes del botellón a la plaça Major de Manresa Arxiu particular