El pilot d'un ultralleuger ha mort aquest diumenge al matí en estavellar-se al camp d'aviació del Prat de la Plana de Moià. La víctima és un home de 74 anys veí de Canovelles, segons han informat els Bombers de la Generalitat, i era l'únic ocupant que hi havia a la nau. segons els testimonis recollits pels bombers, a l'espera que els Mossos facin la investigació pertinent, sembla que estava intentant aterrar.

Els cossos d'emergències han rebut sobre les 09.57 hores diversos avisos al telèfon d'emergències 112 alertant de la caiguda d'una aeronau a les immediacions del recinte.

Els serveis mèdics han intentat reanimar l'home, però no han pogut fer-hi res per salvar-li la vida. La Unitat Tècnica de Seguretat Aèria del cos s'ha fet càrrec de les investigacions.

Després de rebre l'avís, dues dotacions dels Bombers han accedit al lloc del sinistre i han muntat una línia d'aigua i escuma per evitar ignicions per una fuita de combustible.

L'accident ha mobilitzat dotacions dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local de Moià, dels Bombers de la Generalitat i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha proporcionat un helicòpter medicalitzat.