Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir dilluns un home i una dona de 23 i 29 anys per un presumpte delicte de tràfic de drogues, en un control a la C-16, a Castellbell i el Vilar.

Els fets van passar el mateix dia 26 de setembre, a quarts d’una del mig dia, durant un control de prevenció de robatoris que s’havia muntat a l’autopista. Durant l’operatiu els agents van observar com un turisme, amb dos ocupants, s’aproximava al punt de control a molt poca velocitat mentre feia un moviment estrany.

Per altra banda, en el moment que el conductor va baixar la finestra per atendre l’agent, de l’interior del cotxe va sortir una forta olor de marihuana i es va escorcollar el vehicle.

Com a resultat de l’escorcoll van localitzar diverses peces de haixix, tubs impregnats amb pols d’haixix, bosses amb cabdells de marihuana i una bossa amb unes pastilles blanques. També portaven 2.090 euros en efectiu i una navalla.

Arran de la troballa, els dos ocupants van quedat detinguts per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública.

Els arrestats passaran durant el dia avui a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.