Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per presumptament haver robat un rellotge de la marca Hublot valorat en 12.000 euros a Manresa. El robatori va tenir lloc el passat 5 d’octubre cap a les vuit del vespre al carrer Saclosa de la capital del Bages.

Els fets van passar cap a dos quarts de vuit del vespre quan la víctima, d'uns 50 anys, estava asseguda al voltant del seu vehicle amb la finestra mig abaixada. Aleshores, un home se li va acostar i li va demanar per una adreça. Davant d’aquesta situació el conductor va accionar el tancament de les totes les portes del vehicle i el lladre va aprofitar el moment per clavar-li un cop a les costelles i sostreure-li el rellotge, que portava al canell i que estava valorat en uns 12.000 euros.

Els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació i el passat 23 d’octubre van localitzar i detenir el presumpte autor del robatori, un home de 27 anys, que aquest dimarts ha passat a disposició judicial i el jutge n'ha decretat l'ingrés a la presó. Tot i això, no s’ha pogut recuperar el rellotge.