La jornada de dissabte està sent complicada a les carreteres principals de les comarques de cobertura d'aquest diari per la segona part de l'operació sortida del pont de Tots Sants. La C-16, per una banda, entorn 2/4 de 2 ha registrat cues de 19 quilòmetres en sentit nord entre la Nou de Berguedà i Olvan. A les 4 de la tarda, la circulació intensa es reduïa a un tram de 6 quilòmetres.

A la mateixa carretera però hores abans, poc després de les 11, s'han format fins a 5 quilòmetres de cua en sentit nord a Berga per una avaria. Concretament, entre el punt quilomètric 99 i el 94. En aquest tram, hi ha hagut un quilòmetre de cua en sentit sud, ja que entorn les 12 del migdia encara s'hi estaven fent desviaments senyalitzats. A Berga també, s'ha cancel·lat el carril lent de la C-16.

Retencions a la C-55 i a la C-14

Per un altre costat, la C-55 ha experimentat retencions a Castellgalí, que han arribat fins als 4 quilòmetres a les 11 h. El flux s'ha anat restablint amb el pas de les hores i a les 16 h, ja no hi havia problemes per circular-hi.

La C-14 ha estat una altra de les carreteres en què hi ha hagut circulació intensa. En aquest cas, durant gran part del mati hi ha hagut retencions d'1 quilòmetre a Oliana i un altre a Organyà. En ambdós casos, en sentit nord. A primera hora de la tarda, la situació ja s'havia restablert.

Cues a l'N-145

A les Valls del Valira, a l'N-145, també hi ha hagut retencions de fins a 4 quilòmetres en sentit nord a mig matí. A primera hora de la tarda, però, ja s'hi podia circular amb normalitat.

Problemes a l'AP-7

Per un altre costat, fora de les comarques de cobertura de Regió7, un accident de trànsit a l'AP-7 a Maçanet de la Selva-Sant Celoni ha provocat 16 quilòmetres de cua en sentit nord. I un altre accident ha fet que hi hagués congestió a la Junquera en 4 quilòmetres en sentit sud. A més, aquesta autopista ha presentat dificultats per circular-hi en diferents punts: 8 quilòmetres a la Roca del Vallès en sentit nord; 7 quilòmetres més a Castellbisbal en sentit sud; i 7 més a Gelida.