El cuiner Martín Berasategui és un fenomen. El xef amb més estrelles Michelin d'Espanya connecta de meravella amb la comunitat gastronòmica al crit de «garrot» i amb una afabilitat que l'interlocutor sempre agraeix. Convidat per la websèrie 'Cata mayor', que patrocina aigua Vilajuïga, proposa al periodista Pau Arenós una recepta que atreu i complau: lloms de bacallà i cocotxes al pilpil.

Al provar-les, a l'última part del vídeo, es desfan a la boca i deixen un intens sabor com a premi, segons expliquen els comensals.

En el tercer capítol de la tercera temporada de 'Cata mayor', tot és súper: Berasategui promet a Arenós una recepta «supersenzilla», «superbona» i «a nivell de super-Déu». I ho aconsegueix amb escreix. El vídeo, realitzat amb l'excel·lència habitual per Zeta Media Lab, explica com aconseguir, ¡per fi!, un bon pilpil. Perquè aconseguir un resultat de primera és més fàcil del que sembla amb les instruccions precises de Berasategui.

En l'episodi, el cuiner basc compta amb un col·laborador de «superluxe»: el xef Paolo Casagrande, cap de Lasarte, el tres estrelles de l'Hotel Monument, restaurant que dirigeix Berasategui. Un bacallà de primera, moviments circulars de cassoles, zumba a la basca, julivert i un puntet de caiena fresca per donar alegria a la vida.

La tercera temporada de 'Cata mayor' va començar amb els calamars a la romana de Montserrat Fontané, la mare dels germans Roca; va seguir amb un suquet, preparat per Ferran Adrià, recepta sentimental perquè va ser la primera que va aprendre, i segueix amb aquest clàssic de la cuina basca, el bacallà amb cocotxes al pilpil, que Martín Berasategui cuina al seu estil.