Un concert del cantant britànic Robbie Williams a Londres serà vist de manera simultània en 200 cinemes de 23 països, va informar ahir BBC Worldwide, braç comercial de l'emissora.

Williams inaugurarà el 20 d'octubre vinent l'anomenat BBC Electric Proms, un festival de música organitzat cada any per la cadena pública BBC entre el 20 i el 24 d'octubre.

Si bé serà emès de manera simultània en molts països, el concert serà vist a Austràlia el 6 de novembre i a Sud-àfrica el 13 de novembre, va afegir la font. Les entrades per veure el concert sortiran a la venda el 9 d'octubre i els seguidors de Williams podran tenir més informació sobre el que passa en cada país per mitjà de la pàgina electrònica de l'artista www.robbiewilliams.com/electricproms.

Aquesta gira virtual ha estat possible després d'un acord entre BBC Worldwide i BY Experience, pionera en aquest tipus d'esdeveniments. "És emocionant pensar que una actuació a Londres pugui ser vista en manera simultània i amb gran qualitat per gent de tot el món", va dir Williams, ja que es tracta de pantalles d'alta definició.