Sarah Ferguson ha començat una nova vida. La duquessa de York s'ha fet càrrec de la seva "fallida" emocional i econòmica i ha demanat ajuda per sortir del mal pas. I tot ha quedat enregistrat en el documental Finding Sarah (Buscant la Sarah).

Un any després de tocar fons quan es va descobrir que acceptava suborns a canvi de l'accés al príncep Andreu, Sarah Ferguson ha liquidat els seus deutes i es mostra molt esperançada en el seu futur. En el documental Finding Sarah (que s'emetrà pel canal OWN d'Oprah Winfrey) es pot veure la duquessa visitant un guru de la televisió nord-americana, el doctor Phil McGraw, que l'adverteix que és "addicta a l'aprovació de la resta". També visita una experta en finances, Suze Orman, que li aconsella que s'independitzi econòmicament del príncep Andreu. I el seu periple continua amb visites a un xaman del desert d'Arizona i a l'entrenadora Martha Beck.

Amb tot això, Ferguson busca "les eines que possibiliten canviar la meva vida". La duquessa afirma ara que cada vegada se sent millor emocionalment i que mira "de manera positiva" cap a "un bon futur" lluny dels escàndols passats.