L'estrena del restaurant de Lady Gaga rep dures crítiques
Com a artista no té rival, però com a empresària gastronòmica Lady Gaga no ha començat amb bon peu. Ni els cambrers, ni els plats, ni l'olor... en la inauguració del seu restaurant res no va estar a l'alçada.
De fet, els crítics especialitzats han definit el menjar com "indescriptiblement greixós". "Et vindran nàusees amb el menjar de Gaga", va titular el crític gastronòmic Steve Cuzzo el seu article al New York Post. Sembla que la carrera empresarial de la família Germanotta no ha començat de la millor manera. La paraula que millor descriu els cambrers va ser "ineptes". I del menjar deia, per exemple, que "els calamars a la planxa que vaig provar poden qualificar-se com els pitjors de tots els meus anys de carrera". El crític també destacava que van trigar 50 minuts a servir-li els plats.
Més a Gent
-
Què li passa a Àngel Llàcer? Última hora sobre el preocupant estat de salut de l'actor
-
Rafael Amargo, en llibertat després de ser absolt de vendre droga a casa seva
-
Preocupació per l'estat d'Àngel Llàcer; pateix una recaiguda i acaba ingressat de nou per un problema de salut
-
Justin Bieber serà pare: així ha fet l'anunci de l'embaràs a les xarxes socials