El cantant canadenc Justin Bieber no para d'acumular incidents, ja que als aldarulls que va tenir recentment a Miami i Toronto hi va sumar ahir un nou incident amb les autoritats de Nova Jersey, quan va aterrar amb l'avió privat en un aeroport de l'estat i desprenia una intensa olor de marihuana, segons va informar el New York Post.

L'estrella juvenil, que va aterrar a l'aeroport de Teterboro amb l'objectiu d'assistir avui a la final de la Super Bowl, va ser retingut durant unes hores i finalment alliberat després que no trobessin restes de marihuana en el seu avió, en el qual viatjava amb deu amics i amb el seu pare Jeremy.

Segons les fonts citades pel diari, gossos policia van inspeccionar l'avioneta mentre el cantant, de 19 anys d'edat, era retingut en una de les estances policials de l'aeroport, on a causa de l'esdeveniment esportiu s'han reforçat les mesures de seguretat.

El vol de Bieber procedia de Toronto, on fa dos dies la policia de Canadà va presentar càrrecs contra ell per atacar el conductor de la seva limusina, i vuit dies després del seu arrest a Miami, on va ser detingut per haver conduït sota els efectes de la marihuana i els antidepressius, amb un carnet caducat.

El cantant Justin Bieber va pagar una fiança de 2.500 dòlars i va ser posat en llibertat després de comparèixer davant el jutge per videoconferència, però la Casa Blanca va rebre una petició avalada per més de 100.000 signatures demanant que el cantant sigui extradit.