El matrimoni presidencial d'EUA i la parella musical més popular del país, Beyoncé i Jay-Z, sumen ja cinc anys d'amistat en què s'han prodigat en mostres de suport mutu, des del suport del raper en la campanya del 2008 fins a la presència de la cantant en les grans celebracions dels Obama.

La bona sintonia entre ambdós matrimonis és vox populi als EUA, per aquest motiu el rumor d'un suposat embolic entre Obama i Beyoncé que va córrer com la pólvora dilluns en els mitjans francòfons va ser descartat des del primer moment per "absurd" i "òbviament fals" des de les redaccions del costat americà de de l'Atlàntic.

Coincidint amb la visita d'Estat del president francès, François Hollande, a la Casa Blanca, el paparazzi francès Pascal Rostain va anunciar en una entrevista radiofònica que el prestigiós The Washington Post publicaria una informació sobre un suposat embolic amorós entre Obama i la popular cantant.

El rotatiu nord-americà va desmentir rotundament Rostain. La seva portaveu, Kris Coratti, va aclarir que aquest suposat reportatge és "absolutament fals" i que el diari, un dels més respectats del món, no es dedica a aquest tipus de notícies, però mentrestant el rumor del suposat idil·li ja havia inundat la premsa digital, incloses les webs del diari francès Le Figaro i del belga Le Soir.

"No hi havia notícia ni res. Era només un joc, una ximpleria. Tan sols volia demostrar que els periòdics seriosos publiquen a Internet qualsevol cosa sense verificar-la abans", va afirmar Rostain.