La tonadillera Isabel Pantoja ha assegurat que ni ella ni cap de les seves societats mantenen un deute amb Hisenda i mai ha deixat de declarar ingressos de la seva activitat, segons la seva oficina de comunicació.

Durant el segon semestre de 2013 Isabel Pantoja i les seves societats van ser objecte d'actuacions inspectores per part de l'Agència Tributària en les quals el mes de novembre es van signar actes en disconformitat.

Aquestes actes en disconformitat han de necessàriament concloure amb acords de liquidació que ha d'emetre la inspecció, que a dia d'avui no han estat emesos ni notificats.

Per tant, en l'actualitat, han volgut precisar les fonts, "Isabel Pantoja ni cap de les seves societats manté cap deute amb Hisenda per aquest motiu".

Respecte als embargaments preventius soferts per la tonadillera, l'oficina de la cantant ha explicat que "estan mancades de tota justificació i empara legal".

Per aquesta raó, els seus representants han adoptat els recursos legals pertinents per aconseguir la seva anul·lació i que la cantant pugui tornar a disposar de la part del seu patrimoni que ara es troba bloquejada pel procediment.