La jutgessa Mercedes Alaya, que instrueix el cas dels ERO fraudulents, va renovar ahir els seus vots matrimonials en una cerimònia religiosa, a la qual va assistir vestida de núvia, a l'església de Sant Alberto de Sevilla.

Els convidats van arribar a l'església abans de les dotze del migdia, l'hora prevista per a la cerimònia, tot i que Mercedes Alaya no hi va arribar fins a 3/4 d'1. La jutgessa va arribar en un vehicle d'alta gamma amb vidres tintats i escortada per dos agents de paisà que anaven en un altre cotxe, per la qual cosa la major part dels fotògrafs i de les càmeres que l'esperaven es van quedar sense la seva imatge, ja que va accedir al temple per la porta del carrer Estavella, molt estret, el just per al vehicle. Una hora més tard, en sortir per la porta principal, els fotògrafs i càmeres van poder obtenir-ne la imatge. En sortir, acompanyada del seu marit, ella somrient, la parella va ser rebuda a les portes de l'església. Just abans que accedissin de nou al cotxe que els esperava a la mateixa porta, també van rebre una pluja de pètals de roses blanques que van llançar unes adolescents convidades a la cerimònia.

El cotxe que va traslladar la jutgessa també portava un ram de roses blanques a la safata posterior, i roses blanques amb llaços de gasa blanca lligades a les portes del vehicle, i la jutgessa mateixa va arribar al temple amb un ram d'aquestes flors a la mà. El retard amb el qual va començar la celebració va fer que una missa posterior s'hagués de cancel·lar, i fins i tot el capellà que l'havia d'oficiar va mostrar el seu enuig davant els periodistes que esperaven a les portes del temple pel retard que s'anava acumulant des de les dotze del migdia. El sagristà va dir que en els 25 anys que feia que hi era mai una núvia havia arribat més de 10 minuts tard.