La dissenyadora de moda i model L'Wren Scott, de 49 anys i parella de Mick Jagger, ha sigut trobada avui, penjada pel coll d'una bufanda al seu apartament de Nova York, el pis vuitè del número 200 de l'Avinguda Onze, a Chelsea, una de les zónes més de moda de la ciutat. Segons els mitjans locals, tot apunta a un suïcidi.

Una portaveu de la policia ha indicat a Efe que a les 10.05 (14:05 GMT) s'havia rebut una trucada als serveis d'emergència des d'aquesta direcció, dient que hi havia una dona inconscient.

A la seva arribada, els serveis d'urgència només han pogut declarar que la dona, de 49 anys, havia mort.

Seguint la pràctica habitual, la Policia ha declinat confirmar la seva identitat fins a notificar als seus familiars, i ha recalcat que la causa definitiva de la mort haurà de ser determinada per la oficina forense de la ciutat. Scott ha sigut trobada pel seu assistent, segons ha detallat el diari New York Post.

Després de deixar la seva carrera de model, Scott s'havia llençat al món del disseny, i entre les seves admiradores es trobava la primera dama de EUA, Michelle Obama i l'actriu Nicole Kidman.

A més, Scott estava vinculada sentimentalment amb Mick Jagger, el cantant dels Rolling Stones, des de 2001.