Segueix-nos a les xarxes socials:

El príncep Enric i la seva parella Cressida Bonas posen fi a la relació

Un dels motius és que ella, que va estudiar dansa contemporània, pugui concentrar-se en la carrera

El príncep Enric i la seva parella Cressida Bonas posen fi a la relació

El príncep Enric d'Anglaterra i la seva nòvia Cressida Bonas han posat fi a la seva relació sentimental "de forma amigable", en moments en què s'especulava sobre unes properes noces del fill menor de Carles i la morta Diana de Gal·les.

Segons informen els mitjans britànics, el jove de 29 anys, cambra en la línia de successió al tron a Anglaterra, i Cressida, de 25, feia dos anys que anaven junts i el mes passat havien acudit a un compromís oficial, la qual cosa va alimentar els rumors de noces reials.

"És molt trist, han decidit separar-se de forma amigable, han decidit cadascun recórrer el seu camí", va apuntar una font propera a la parella que citaven ahir els mitjans britànics. Segons aquesta font, un dels motius és que la jove, que va estudiar dansa contemporània en un conservatori de Londres, pugui concentrar-se en la seva carrera.

Pel que sembla, Cressida Bonas tampoc no gaudia de la constant atenció mediàtica que suposava ser la nòvia del nét de la reina Elisabet II d'Anglaterra i dels creixents rumors de noces. El palau de Kensington, portaveu del príncep Enric, no ha volglut fer comentaris.

Al principi de març, Cressida Bonas va acompanyar el príncep Enric a un esdeveniment d'una organització benèfica a l'estadi londinenc de Wembley, la qual cosa es va considerar com la primera ocasió en què la promesa del príncep l'acompanyava en un acte oficial.

Prem per veure més contingut per a tu