18 de agost de 2014
18.08.2014

Bill Clinton fa servir Spacey per saber què li pensa regalar Hillary

Bill Clinton demana a l'actor que es faci passar per ell per saber què li regalarà la seva dona per l'aniversari

18.08.2014 | 00:00
Kevin Spacey

Kevin Spacey, o més aviat el seu cèlebre personatge Frank Underwood en la sèrie de televisió House of Cards, intenta enganyar Hillary Clinton fent-se passar pel seu marit, Bill Clinton, en un vídeo previ a la celebració del 68 aniversari de l'expresident d'Estats Units.
Demà, Bill Clinton complirà 68 anys i, des de la Clinton Foundation que formen Bill, Hillary i Chelsea Clinton, han començat a escalfar motors per a la celebració en to còmic, i han pujat al seu web un vídeo per convèncer els navegants que felicitin a través d'un senzill formulari l'expresident.
En el vídeo, el manipulador congressista Frank Underwood truca a Hillary des del Despatx Oval de la Casa Blanca. Kevin Spacey, amb la seva habilitat per imitar veus, emula la de Bill Clinton i intenta sostreure a la seva dona quin serà el seu regal. Hillary no es deixa ensarronar i respon com cada vegada que li preguntaven si es presentaria a candidata a la presidència pel partit demòcrata: "és una decisió molt personal que prendré quan estigui preparada".
Kevin Spacey proposa que li regali un d'aquests elefants pels drets dels quals lluita Hillary Clinton, "per tenir-lo al jardí", a la qual cosa ella respon que seria "perillós per als gossos". Proposa a Hillary Clinton que el seu primer nét es digui Frank si és noi (com el personatge de Spacey a la sèrie) o Claire si és noia (com la seva dona en la ficció).
"En realitat estava pensant que es digués Kevin si és un noi", li respon Hillary. Quan penja , Bill Clinton demana a Spacey si ha aconseguit esbrinar alguna cosa sobre el seu regal i si serà un elefant.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit