Un jutge de Toronto va retirar ahir els càrrecs contra el cantant Justin Bieber, que el gener va ser arrestat en aquesta ciutat acusat d'agredir el conductor de la seva limusina, un atac l'autor del qual no ha pogut ser identificat.

El jutge es va veure forçat a cancel·lar el cas contra Bieber quan el fiscal va anunciar al tribunal que no ha pogut determinar qui va ser la persona que va agredir el conductor que traslladava el cantant i un grup d'amics.

"Hi havia diverses persones en el vehicle assegudes darrere del conductor en el moment de l'incident i la Fiscalia no està en posició d'identificar la persona que va entrar en contacte amb el demandant més enllà de qualsevol dubte raonable amb les proves disponibles", va dir el fiscal David Mitchell.

L'advocat de Bieber, Brian Greenspan, va declarar després de la decisió del jutge que el cantant estava "alleujat" i que el "sistema judicial ha funcionat efectivament i apropiadament".

L'incident va succeir el 30 de desembre del 2013 quan el conductor de la limusina de Bieber va recollir un grup de sis persones, entre les quals el cantant, en un club nocturn del centre de Toronto.

Segons va dir llavors la policia de Toronto, "es va produir un altercat i un home va colpejar el conductor de la limusina al cap diverses vegades".