La sala manresana El Sielu inaugura aquesta nit una nova temporada després de l'aturada d'estiu. I ho fa encara amb la inauguració fresca de Cal Bisbe, el burguer-bar que ocupa 200 metres del ja clàssic local manresà i amb el qual l'empresa vol ampliar el seu ventall d'oferta per a les nits d'oci manresanes.

Cal Bisbe ocupa part de la sala pel cantó de plaça de Valldaura. "És l'espai més interessant arquitectònicament", diu Jordi Cortès, responsable del Sielu.

L'eix central de l'oferta gastronòmica de Cal Bisbe són les 14 hamburgueses diferents que es poden trobar a la carta: d'espinacs, d'ànec, de vedella, de bou, d'entrecot i wagyu, un bou originari del Japó, entre d'altres. La carta es completa amb amanides i tapes. També hi ha una oferta per als més menuts, amb minihamburgueses, nuggets i tires de pollastre.

Cal Bisbe, amb capacitat per a 80 persones, obre cada dia de la setmana de 7 de la tarda a 2 de la matinada, i fins a mitja hora més tard els divendres i dissabtes.

Amb la inauguració de la temporada del Sielu, l'empresa proposa als clients de Cal Bisbe completar la nit a la sala musical, sense haver de passar per la taquilla.

"Creiem que no hi havia una oferta com aquesta ara a Manresa", diu Cortès.