Una dona resident a Florida ha llançat una campanya a Internet de recollida de firmes perquè la cadena nord-americana de boti-gues de joguines Toys'R'Us aturi la venda de la col·lecció de ninots de la premiada sèrie Breaking Bad.

Susan Schrivjer ha creat en el lloc d'Internet change.org una petició amb l'objectiu que l'esmentada empresa "pari immediatament de vendre els ninots Breaking Bad", perquè, en la seva opinió, són una "desviació perillosa dels valors de la família". Més de 2.500 persones ja han signat la petició del lloc d'Internet on es demana a Toys'R'Us que retiri les figures dels protagonistes de la sèrie, Walter White i Jesse Pinkman, del mercat.

A un preu de 13,99 dòlars (10,96 euros), els amants d'aquesta reeixida sèrie poden adquirir en línia la rèplica del protagonista, el cerebral i superb Walter White (Bryan Cranson), professor de Química en un institut, que decideix "cuinar" metamfetamina per cobrir les futures necessitats econòmiques de la seva família en saber que està malalt de càncer. També s'ofereix un dels personatges complementaris de White, el manipulable Jesse Pinkman (Aaron Paul), vestit de mico blanc, en una caixa que inclou una màscara antigàs.

Però Schrivjer sosté que la "violència del contingut" de "Breaking Bad", guanyadora de cinc premis Emmy aquest any, i la "celebració del tràfic de drogues" fan "molt poc apropiada aquesta col·lecció al costat de Barbies i joguines de Disney" als comerços.