Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) va anunciar que va iniciar ahir la venda i subhasta a través del portal de subhastes eBay del material de les unitats de trens de la sèrie 111 després de la retirada del servei d'aquests combois, substituïts per un altre model.

Basant-se en la mateixa iniciativa impulsada per la companyia ferroviària francesa SCNF, Ferrocarrils de la Generalitat subhastarà un estoc de gairebé cinc-centes unitats, el preu de les quals oscil.larà entre els 25 i els 200 euros en funció del material, que inclou, entre altres peces, velocímetres, seients, pedals, ports, tiradors d'alarmes o finestres.

Segons ha informat Ferrocarrils de la Generalitat en un comunicat, la subhasta, que tindrà una durada de 10 dies, inclou la possibilitat d'adquirir un tren sencer amb un preu de sortida de 42.860 euros i tres cotxes de tren amb un preu a partir de 12.405 en funció del tipus de cotxe.

Els combois de la sèrie 111 que han circulat per les vies del país s'han retirat com a conseqüència de la posada en marxa de les noves unitats de trens de la sèrie 113 a les línies S1 Terrassa, S2 Sabadell i L6 Reina Elisenda, i de la sèrie 114 a la línia L7 Avinguda Tibidabo, respectivament.