El que fou bateria de la mítica banda musical The Beatles, Ringo Starr, es mostra a favor de la legalització de la marihuana i d'altres drogues, tal com en realitat ha fet tota la seva vida. La darrera vegada que ha explicat les seves opinions en aquest tema ha estat en una entrevista recent en un programa de la cadena televisiva CNN. "Cadascú hauria de ser amo de la seva vida", va declarar el músic en aquesta conversa televisada. Que els Beatles van experimentar amb tot tipus de substàncies al·lucinògenes en la dècada dels seixanta, i més tard, no és cap novetat.

La intervenció va produir-se en el marc del programa Oppenheimer Presenta, en el qual el músic va assegurar que la música dels 60 i els 70 era més emocionant que l'actual pels canvis socials que implicava.

El músic anglès, capdavanter del moviment Peace and Love, afirma: "cada nit sobre l'escenari, el meu missatge és que en algun minut totes les persones sobre el planeta facin la pau i l'amor". Starr diu que sempre hi ha hagut guerres en el món i en la història, però que l'important és involucrar-se personalment en els objectius de la pau i de l'amor. Referint-se als governants dels països, va dir: "el meu missatge seria que no es mantinguessin tan estrictament ferms en les seves actituds i que en canvi procuressin unir-se a d'altres". El músic es va mostrar a favor de la legalització de la marihuana i d'altres substàncies en resposta a una pregunta directa del presentador, i va afegir que en alguns països de l'Amèrica Llatina aquest procés de legalització ja s'havia iniciat: "hauria de ser legal. Crec que la gent hauria de poder ser propietària de la seva vida. Pau i amor, germà".