Un nen britànic de 5 anys va rebre una factura de 16 lliures (20 euros) i l'amenaça d'una denúncia si no pagava per no haver assistit a la festa d'aniversari d'un amic del col·legi, segons la cadena BBC.

Julie Lawrence, mare del nen que celebrava el seu aniversari, es va sentir molt molesta perquè l'absència d'Alex Nash li va suposar una despesa que no hagués estat necessària si el petit l'hagués avisat que no podia anar a la festa, celebrada en una pista artificial de esquí a la ciutat de Plymouth. Per recuperar els diners, la dona va ficar a la motxilla d'Alex un sobre marró amb la factura de 16 lliures, "completa i amb tots els detalls bancaris", segons ha relatat el pare del menor, Derek Nash.

A causa de les formes que va utilitzar Lawrence, Nash es va negar a pagar i va assegurar que es va sentir tractat "com un nen".

"Puc entendre que Lawrence estigui molesta perquè hagi perdut diners, però els diners no són el problema, ho és la manera que va utilitzar per tractar d'aconseguir que li pagués", va comentar.