El futbolista portuguès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo i la model russa Irina Shayk van donar per tancada la relació sentimental que mantenien des de feia cinc anys, segons van informar aquest dimarts els mitjans portuguesos.

Ronaldo, que farà 30 anys el proper 5 de febrer, i Irina, de 29, van confirmar separadament la ruptura que, segons la premsa lusitana, es veia imminent des que va començar l'any.

Un dels signes del deteriorament de la relació es va veure el dia 12 passat, quan la model no va estar present a la gala de Zuric en què es va atribuir la tercera Pilota d'Or a Ronaldo.

El representant d'Irina, Gael Marín, va confirmar la fi de la relació el cap de setmana passat, mentre que Ronaldo ho va fer ahir mateix en un breu comunicat enviat a l'agència AP.

D'acord amb informacions divulgades a Portugal, un dels motius desencadenants de la ruptura hauria pogut ser la difícil relació que la model tenia amb la família del futbolista.

Cristiano Ronaldo està molt unit a la seva mare i germans i té cura del seu fill Cristiano Ronaldo Júnior (2010), la mare de qual va preferir mantenir l'anonimat.