Segueix-nos a les xarxes socials:

Entrades a canvi de sang en un festival de música al país del Dràcula, Transsilvània

Pay with blood (paga amb sang) canvia donacions per entrades per conscienciar de l'escassetat de donants

El mite del comte Dràcula torna a xuclar la sang a Transsilvània, però aquesta vegada per a una bona causa. Un festival de música electrònica ofereix entrades a canvi de donacions per conscienciar de l'escassetat de donants a Romania.

"Pay with blood" (Paga amb sang) és el nom de la iniciativa de l'Untold Festival, que busca convertir, no en vampirs sinó en donants, els joves que vulguin veure gratis o amb un descompte DJ com David Guetta, Avicii i Armin van Buuren. "Contemplem el perfil internacional que la marca Dràcula podria donar al festival i l'escassetat de donacions que es fan a Romania, d'aquí va sorgir la idea", explica Stefana Giurgiu, la responsable de comunicació de l'Untold Festival, que se celebra del 30 de juliol al 2 d'agost.

El resultat sembla notable: més de 400 donants van acudir en tres dies al centre de transfusions de Cluj-Napoca, seu del festival, i van desbordar les expectatives dels promotors. "Hem demanat a molta gent que torni l'endemà, ja que no tenim prou temps. Malauradament, les nostres capacitats són limitades", assenyala l'encarregada de promoure aquest esdeveniment.

A més de Cluj, es va organitzar una altra campanya de sang a canvi d'entrades a Bucarest entre el 17 i el 19 de juliol, dates en què, segons els organitzadors, van donar sang gairebé 100 persones.

"No para de sonar el telèfon des que vam anunciar la campanya; de moment, tot transcorre amb èxit", revela Giurgiu.

Prem per veure més contingut per a tu