13 de desembre de 2017
13.12.2017
40 Años
40 Años

Regió7 convida a jugar a la Llumineta de Reis amb un premi per valor de 100 euros

Cal registrar-se al web del diari i escollir, de franc, un dels cent números

16.12.2017 | 07:10
Totes les caselles de la Llumineta de Reis tenen opció a premi

Regió7 convida a participar per tercer any els seus lectors en un sorteig de cara a les festes de Nadal amb què el guanyador aconseguirà un premi per un valor aproximat de 100 euros. Es tracta de la Llumineta de Reis, i es jugarà en combinació amb les dues darreres xifres del Sorteig del Nen, el proper 6 de gener. El dia 9 es publicarà el nom del guanyador.

Qui hi vulgui participar només s´ha de registrar com a usuari al web www.regio7.cat (si encara no ho és). Un cop dins, podrà entrar a l´espai de la Llumineta de Reis, que trobarà a la portada de la web, i escollir, de franc, un dels cent números que hi ha (cada usuari es podrà registrar només un cop i triar un sol número, però amb la seguretat que totes les caselles tindran opció a premi).

Per altra banda, cada una de les caselles correspon a una empresa, establiment o negoci, que són els que oferiran el regal per un valor aproximat de 100 euros. Si hi ha més d´una persona inscrita en aquella mateixa casella, es farà un sorteig per triar el guanyador.

El regal dependrà de la casella premiada, i pot ser des d´un lot de productes per comprar en aquell establiment fins a despeses en àpats o en estades, entre d´altres.

El que es pot assegurar és que totes les caselles de la llumineta tindran opció al premi, perquè si alguna queda òrfena d´empresa, se´n faria càrrec Regió7.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 877 22 33 o consultar les bases a la web.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook