Regió7 posa a la disposició dels seus lectors i subscriptors una nova promoció d’un conjunt de quatre bols d'acer inoxidable amb tapa de silicona per guardar i elaborar viandes i aliments. A més, aquests bols són apilables i estan dotats de mesurador de volum.

El conjunt consta de quatre bols de gran grandària: 18, 20, 22 i 24 cm de diàmetre amb una capacitat de fins a 3 litres. Fets d’acer inoxidable, són resistents als rentats (a mà o al rentavaixella) i al pas del temps. També són aptes per al forn elèctric i el frigorífic.

Cada bol té la seva tapa 100% de silicona amb tancament hermètic perquè es pugui conservar el menjar. En el moment de guardar-los no suposarà cap problema, ja que són apilables i fàcils d’emmagatzemar.

Tots els bols inclouen indicadors de mesura, molt pràctics a l'hora de fer unes delicioses postres o altres plats preferits. Batre, barrejar, preparar amanides, fer masses, conservar menjar... cadascú pot triar l'ús que els vulgui donar. Són d’allò més versàtils.

L’acer inoxidable no reacciona als àcids (cosa que sí que passa amb el coure i l’alumini), i els bols fabricats amb aquest material són més lleugers i tenen una llarga durabilitat respecte als de vidre o ceràmica.

Els lectors del diari Regió7 poden adquirir el conjunt de quatre bols d’acer inoxidable amb tapa hermètica de silicona al preu de 21,90 euros, i els subscriptors ho poden fer per 19,90 euros. Es poden comprar a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa.