14 de maig de 2018
14.05.2018
40 Años

Horòscop d'avui: les prediccions dels astres d'aquest dilluns 14 de maig

Aquí t'expliquem què indiquen els astres en l'horòscop d'avui

14.05.2018 | 17:56
Consulta l´horòscrop d´avui.

Vols saber què preveu l'horòscop d'avui? Doncs aquí tens el d'aquest 14 de maig del 2018. T'expliquem totes les prediccions perquè sàpigues de què t'avisen els astres. Busca el teu signe del zodíac i llegeix l'horòscop.

ÀRIES 21 Març a 19 abril

Tindrà llum verd per dur a terme el que desitja en el pla professional, però procuri que les presses no li impedeixin dedicar-hi el temps necessari.

TAURE 20 Abril a 20 Maig

En matèria professional és possible que avui no trobi la resposta que busca. La bona fe serà la nota destacada del seu caràcter.

BESSONS 21 Maig a 20 Juny

És possible que en el seu treball no aconsegueixi tots els objectius que s'havia fixat, però el balanç, malgrat això, serà molt favorable.

CRANC 21 Juny a 22 Juliol

Tractar d'aconseguir acords amb socis o companys serà una tasca difícil, per la qual cosa li convé deixar-ho per a millor ocasió.

LLEÓ 23 Juliol a 22 Agost

El seu treball anirà bé i redundarà de forma positiva en els seus ingressos. Si va de compres controli l'ús de les seves targetes de crèdit.

VERGE 23 Agost a 22 Setembre

Mantenir una actitud conservadora en el seu treball serà convenient. Freni, doncs, els seus desitjos d'aventures i no corri riscos innecessaris.

BALANÇA 23 Setembre a 22 Octubre

Malgrat moltes complicacions acabarà la seva jornada laboral amb saldo positiu. En el pla familiar la comprensió i l'afecte seran notes dominants.

ESCORPÍ 23 OctUBRE a 21 Novembre

Somiar despert potser farà que li passi per alt una cosa important en el seu treball. Tracti de concentrar-se i revisi el que faci.

SAGITARI 22 Novembre a 21 Desembre

En el terreny professional algú treballarà entre bastidors al seu favor. Concentri's i eviti distraccions que el perjudicarien.

CAPRICORN 22 Desembre a 19 gener

Un projecte professional anirà d'allò més bé. Sigui acurat, ja que hi ha risc que perdi una targeta de crèdit o una cosa de valor.

AQUARI 20 Gener a 18 Febrer

Dia favorable per a compres, ja que gaudirà d'un sisè sentit que l´ajudarà a trobar bones oportunitats. En el camp afectiu l'harmonia serà total. 

PEIXOS 19 Febrer a 20 Març

Un malentès en assumptes professionals podria portar-li maldecaps. Asseguri's abans de fer el pas i no es deixi portar per la intuïció.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema