A finals de l'any passat, Blanca Suárez i Mario Casas van posar punt final a la seva relació. Mentre l'actriu va refer la seva vida amb el també actor Javier Rey, ell ha trobat de nou l'amor de la mà de Déborah François. I és que tot i que l'actor sempre ha sigut molt discret al llarg de la seva vida, els dos han anat deixant moltes pistes a les xarxes socials, fins que finalment s'ha fet públic.

Déborah François va néixer a la ciutat belga de Lieja, però viu a França, i comparteix professió amb el seu nòvio. La parella es va conèixer durant el rodatge d''El practicante', un film que s'estrena el pròxim mes de setembre i que tots dos ja han començat a promocionar a les seves respectives xarxes socials.

La jove, que té 21.000 seguidors en el compte d'Instagram, va saltar a la fama a França arran de protagonitzar 'L'Enfant', pel·lícula guanyadora de la Palma d'Or al Festival de Cannes del 2005 i per la qual va rebre el premi Joseph Plateau a la millor actriu belga.

La parella està passant uns dies a Barcelona, on han llogat un apartament a la zona alta de la ciutat i disfruten de romàntics passejos pel port, tal com mostren les fotos que publica 'Diez Minutos'.

Segons la revista, els actors, que van dinar sota l'Hotel W Barcelona, en una coneguda terrassa, es van mostrar molt carinyosos i en cap moment van ocultar els seus gestos de carinyo.