Cristiano Ronaldo i la seva parella Georgina Rodríguez estan gaudint aquests dies del seu nou iot a les aigües d'Eivissa. L'embarcació, que podria haver costat entre 5 i 5,5 milions d'euros, va ser adquirida recentment pel jugador de futbol en la drassana italiana Azimut.

La parella ha estat navegat per la costa mediterrània (Saint Topez, Mònaco, Mallorca...) per acabar a Eivissa amb la seva flamant embarcació de 27 metres d'eslora, des d'on el jugador de la Juventus ha gaudit de diverses immersions, com s'aprecia en el vídeo que ha pujat a les seves xarxes socials.

El vaixell, un Azimut Gran, destaca també per l'innovador disseny del seu casc exterior. Les seves línies aerodinàmiques li permeten navegar a una velocitat de creuer de 12 nusos i aconseguir també una velocitat màxima de 28 nusos. Disposa de quatre suite dobles més dues estades extra per a la tripulació permanent. A més, està equipat amb set banys repartits en els tres nivells de l'embarcació.

Fins ara, el futbolista del Juventus de Torí solia optar pel lloguer de iots de luxe per a les seves vacances estivals. El 2016, Ronaldo es deixava veure per Eivissa amb uns amics a bord de l'Ascari, un iot de 36 metres amb discoteca pròpia en coberta.

Aquesta embarcació, que va llogar per 90.000 euros al dia, estava equipada també amb un arsenal de joguines aquàtiques com una llanxa semirrígida, motos d'aigua, equips de busseig i pesca o scooter submarí.