Dani Rovira està a unes hores de celebrar el seu aniversari i la veritat és que, malgrat la situació tan desastrosa que estem vivint, té molts motius per poder festejar que segueix en el món. Enguany l'actor ha superat un càncer i al qual s'ha enfrontat amb un somriure d'orella a orella, sent un exemple per a molts malalts. Avui, ha compartit un text amb el qual ens ha deixat amb la boca oberta per la seva reflexió tan emocionant a poques hores del seu aniversari.

"En unes hores podré dir que vaig sobreviure als 40. Passaré aquesta nit de Halloween i dia d'aniversari amb persones que estimo, però no amb totes les que volgués, perquè la vida segueix obstinada a ser una gimcana i continuar posant-nos a prova. Tota la vida per davant i enamorat de totes els anhels, colors, arrugues, amors, cançons, persones, sabors, paisatges, olors i cicatrius que s'han anat adherint al meu cos, com una segona pell" començaven sent les primeres frases de l'actor... amb un sentiment bestial.

"Però vull més, no em conformo, el millor està per venir, agraït a la vida per aquesta segona oportunitat, no la penso desaprofitar. Gràcies a tots els que havent-vos creuat pel meu camí, heu fet de la meva la persona que sóc. Als mestres... i a la meva mestra, tant de bo el nen que vaig ser estigui orgullós de l'home que sóc ara. Tant de bo comenci a sentir-me orgullós des d'ara de l'ancià que seré. Ah! i no vull regals, el millor que podeu fer per mi en aquest aniversari és fer una petita donació a @fundacionochotumbao per a poder continuar fent un món una mica més just, lliure i amable... Sigueu feliços i aprofiteu cada esquerda de felicitat que la vida us vagi regalant".

D'aquesta manera, Dani Rovira deixa clar que no vol cap mena de regal, solament es conforma amb sentir-se orgullós de l'ancià que arribarà a ser i agraeix a tota la gent que hagi passat per la seva vida en aquests moments, però sobretot a la seva mestra, a qui no esmenta. El que no s'adona l'actor és que tothom que li admira com a professional ja es sent súper orgullós d'ell, no sols per com s'ha enfrontat a la malaltia que ha tingut, sinó per l'ensenyament que ens ha donat a tots nosaltres.