Familiars i amics d'Álex Casademunt, alguns d'ells de la primera edició d'"Operación Triumfo", s'han acomiadat del cantant, actor i presentador de televisió en la cerimònia que ha tingut lloc aquest dijous al tanatori de Mataró (Maresme).

Casademunt va morir el dimarts als 39 anys en xocar frontalment amb el seu cotxe contra un autobús de la línia 5 del servei Mataró Bus, que anava sense passatgers i que, en aquell moment, passava per un pont sobre la ronda de Mataró (C-32). L'accident va tenir lloc a les 21.44 hores a la carretera de Cirera, entre les places de França i de la Gran Bretanya, punt on aquest matí alguns seguidors han dipositat flors en record del cantant.

Al voltant de les 14 hs han començat a arribar familiars i amics de l'intèrpret a la capella ardent instal·lada al tanatori, com els seus pares, els seus germans Joan i Cristina, la seva parella, Judit Puig, o la mare de la seva filla de 3 anys, Laia, que ha estat la primera a comparèixer.

Joan Casademunt s'ha dirigit als mitjans de comunicació per agrair totes les mostres de suport i afecte que ha rebut la família i ha dedicat unes sentides paraules al seu germà. "És el moment més dur de la meva vida i la de molts de la meva família. [...] L'Álex estaria molt orgullós de veure tot això", ha declarat el Joan, al que ha afegit, visiblement emocionat: "Una part de mi està morta".

5

Funeral d'Àlex Casademunt

Els companys d'Álex Casademunt en la primera edició d'"Operación Triunfo" també han volgut donar-li un últim adéu i, a la cerimònia, han assistit, entre d'altres, David Bustamante, David Bisbal, Manu Tenorio, Javián, Verónica Romero, Geno Machado, Rosa López, Gisela i Nuria Fergó.

Bisbal ha declarat que, per a ell, ha estat "molt dur tot el que s'ha viscut avui", mentre que Bustamante, qui s'ha mostrat devastat i trencat de dolor, no ha pogut contenir l'emoció en arribar a la capella ardent i s'ha abraçat a la mare del cantant.

Chenoa i Natalia es van traslladar dimecres a Barcelona juntament amb els seus companys per acompanyar la família de Casademunt, encara que no han pogut assistir a la cerimònia per compromisos personals i professionals.

Altres rostres coneguts, com l'exconcursant de "Gran Hermano" i amiga de l'intèrpret, Marta López, o la cantant Merche, exparella de Casademunt, també han fet acte de presència.