Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen per presumpta violació a Carlos Algora de la «Isla de las Tentaciones»

Fa uns dies al jove temptador se l'acusava per haver suplantat la identitat d'un actor de cinema per adults

Detenen per presumpta violació a Carlos Algora de la «Isla de las Tentaciones»| Arxiu particular

Fa uns dies un col·laborador de Sálvame va avançar que Carlos, el temptador de Lola a la isla de les tentaciones 3, podria estar fent-se passar per un actor de cinema per adults per aprofitar-se d'aquest rol, però el que avui s'ha donat a conèixer gràcies a un article del Confidencial és molt greu, i podria acabar amb el solter en una mala posició de cara al seu futur més pròxim.

Agents de la Guàrdia Civil de Canàries han detingut fa escasses hores a Carlos Algora, l'esmentat concursant del reality, durant un viatge d'oci a l'arxipèlag canari i en el qual hi havia altres temptadors al costat d'ell que no estan implicats. Al mateix temps, dos amics del sevillà han estat detinguts per l'EMUME de la Guàrdia Civil a la ciutat sevillana. Als tres se'ls investiga en aquests moments per haver abusat sexualment i en grup d'una noia francesa el passat 13 de febrer en una festa il·legal celebrada a Colmenajero (Madrid).

Un punt destacat és que se'ls imputa un delicte d'abús sexual i no d'agressió perquè no va existir ni violència ni intimidació contra la denunciant; ells haurien aprofitat l'estat de la jove per a tenir relacions sexuals amb ella sense el seu consentiment. La víctima, a més, assegura que alguns dels seus amics que estaven amb ella a la festa, creuen que va ser drogada amb burundanga, una substància que provoca un efecte depressor sobre el sistema nerviós central.

Prem per veure més contingut per a tu