L’exjugador portuguès del Reial Madrid Carlos Secretário, de 52 anys, es troba a cures intensives després de tenir un accident cerebrovascular, segons van divulgar mitjans locals. En un missatge publicat ahir a la nit a Twitter, els Dragones, club a què va pertànyer Secretário 4 temporades, van transmetre el seu suport a l’exinternacional.

«Força, Carlos Secretário. La família blava-i-blanca s’uneix en un missatge de força al nostre antic jugador», van publicar.

L’entrenador del Porto, Sérgio Conceição, també va transmetre la seva preocupació ahir a la nit durant una roda de premsa a l’afirmar que un excol·lega, sense divulgar-ne el nom, «té un problema de salut i està en estat greu a l’hospital». Va fer aquestes afirmacions a la premsa després del partit contra el Vizela, que van guanyar els blanc-i-blaus (0-1): «No aconsegueixo sentir-me content en aquest moment», va reconèixer.

Secretário va jugar a Portugal a equips com el Gil Vicente, el Porto, el Braga i el Maia i va formar part del Reial Madrid durant la temporada 1996/1997.