Segueix-nos a les xarxes socials:

Tita Cervera canvia el seu testament i revela que no serà el seu fill Borja Thyssen qui continuï amb el seu llegat

Confessa que es tractaria d'una dona "preparada a nivell d´estudis i d´idiomes"

Tita Cervera canvia el seu testament i revela que no serà el seu fill Borja Thyssen qui continuï amb el seu llegatArxiu

Sorpresa majúscula per la decisió que Tita Cervera, la baronessa Thyssen, ha pres sobre el seu llegat i que acaba de revelar aquest dijous a 'Espejo Público'. La col·leccionista d'art ha obert les portes de la seva espectacular mansió a Andorra al programa presentat per Susanna Griso i, en una xerrada de 90 minuts de la qual només se n'ha vist una part, ha confessat que n'ha canviat el testament i ha deixat entreveure que no serà el seu fill Borja Thyssen qui assumirà el seu paper quan ella ja no hi sigui.

Més sincera que mai, i encara que no ha fet esment al jove -amb qui ha tingut una relació plena de alts i baixos i anades i vingudes des que va començar la seva història d'amor amb Blanca Cuesta fa més de 20 anys- Carmen ha parlat amb naturalitat de la seva herència i ha confessat que ha canviat el seu testament diverses vegades: "He fet quantitats de testaments. Quan canvia la vida els vas canviant, però és un tema que ja ni em preocupa" ha reconegut.

I als 80 anys sembla que té clar qui la passarà al capdavant del seu multimilionari llegat -és propietària d'una de les col·leccions pictòriques més impressionants del món i posseeix museus a Madrid, Màlaga i Sant Feliu de Guixols- i sense donar el seu nom sí que ha revelat que es tracta d'una "figura femenina".

És a dir, no serà Borja. Tal com han apuntat al programa d'Antena 3 -que emetrà l'entrevista completa de la baronessa aquest dijous- seria una dona "preparada a nivell d'estudis i d'idiomes". I podria ser una de les bessones de Tita, Carmen i Sabina, que al juliol compliran la majoria d'edat i de les quals no amaga que n'està molt orgullosa.

En aquesta xerrada la baronessa, de 80 anys , també ha parlat dels seus 5 néts, Sasha, Eric, Enzo, Kala i Índia, fills de Borja i Blanca i ha explicat que tenen "prohibit" anomenar-la àvia. "Els nens de Borja em diuen Tita. Hi ha milions d'àvies i són totes iguals. Però els noms propis amb què et diuen amb afecte no, m'agraden més", ha assegurat.

A més, Carmen Cervera també s'ha pronunciat sobre el Rei Joan Carles i, destacant la "orgullosa" i "agraïda" que està per "tot el que ha fet per Espanya i els espanyols" ha defensat que espera que pugui viure "on es mereix, que és Espanya".

Prem per veure més contingut per a tu