Andreu Buenafuente, presentador: l'humor ens connecta amb els altres
Carregant
00
Veure el vídeo
MejorConectados
Andreu Buenafuente, presentador: l'humor ens connecta amb els altres
Clica aquí
per veure el vídeo complet
MejorConectados
Andreu Buenafuente, presentador: l'humor ens connecta amb els altres

Des que va començar la seva trajectòria a la secció esportiva de la Ràdio Popular de Reus, ja fa més de 30 anys, Buenafuente s'ha convertit en un dels presentadors més reconeguts i estimats. Amb un Premi Nacional de Televisió al sac, darrere del seu talent i naturalitat hi ha a més un patró clar: l'humor ens ajuda a connectar amb els altres.

“L'humor no coneix ni límits ni situacions idònies. És un estat d'ànim, és una reacció, és química pura, una cosa que no pots controlar, vet aquí la seva grandesa i la seva potència”. En aquest vídeo de #MejorConectados, a través de reflexions i aprenentatges obtinguts al llarg de tota la seva carrera, Buenafuente explica també com l'humor ens ajuda en les nostres relacions interpersonals, com serveix d'antídot terapèutic per als dies grisos i la importància que té perquè, en el seu dia a dia, la feina no només surti, sinó que ho faci de la millor manera.

Darrere de l'humor s'hi amaga també lideratge, una manera d'entendre millor els altres que ajuda a crear una situació i un clima adequat perquè el talent flueixi. Ens possibilita, en definitiva, connectar-nos millor. Amb nosaltres, amb els altres i amb el món que ens envolta.

Què és Mejor Conectados?

#MejorConectados és una plataforma de continguts de Telefónica on moltes personalitats d'èxit com Ferran Adrià, Teresa Perales, Javier Gómez Noya o Nacho Azofra, o altres personatges com l'emprenedor Javier Perea, o el violinista Kamran, retraten a la perfecció la idea que “Quan connectem som capaços de fer coses increïbles”, que és la veritat universal sobre la qual es llança #MejorConectados, que té com a finalitat posar en valor el poder de les connexions humanes: «Volem fer el nostre món més humà connectant la vida de les persones», afirma José María Álvarez-Pallete, president de Telefónica. I és que fa gairebé un segle que assegurem les millors connexions del nostre país i impulsem el talent com millor sabem: connectant-lo.

“A Telefónica, creiem en un món més humà. Un món que es mou gràcies al talent de les persones. Per això donem suport al talent com millor sabem: connectant-lo. #MejorConectados vol ser un lloc on inspirar-se, trobar-se, connectar i aconseguir coses increïbles”, explica Rafael Fernández d'Alarcón, director de Marca, Patrocinis i Mitjans de Telefónica.

Què es pot fer en cada apartat?

A l'apartat “Historias increïbles” es visualitzaran testimonis d'alguns ambaixadors de la marca i que són persones molt conegudes, com el tennista Rafa Nadal, el xef Ferran Adrià, la nedadora paralímpica Teresa Perales, el triatleta Javier Gómez Noya o l'exjugador de bàsquet Nacho Azofra. A més, també expliquen la seva història Javier Perea, d’una ‘start-up’ de Wayra, o Kamran Omarli, violinista de la Càtedra de Violí Telefónica de l’Escola Música Reina Sofía.

A "Vive experiencias" es produiran connexions entre els protagonistes d'”Historias increïbles” i els usuaris que accedeixin a la plataforma. Allà podran viure moments inoblidables, ja que podran parlar, i participar en proves esportives virtuals amb els seus ídols.

“Aprende con expertos”, de la mà de personalitats rellevants com Perico Delgado, Pablo Laso, Toni Nadal, Aurora Michavila, Enric Baron, Maria Zabala, Amaya Valdemoro, entre altres, es facilitaran testimonis per ajudar, capacitar, potenciar i donar eines als usuaris per connectar amb formació i oportunitats.

“Comparte tu historia”. Aquí cada persona podrà explicar la seva vivència, quin talent té i com el va desenvolupar gràcies al suport dels altres. Servirà per motivar els altres i es podrà comptar amb una foto, un vídeo, emojis o GIFs. Això sí, perquè sigui compartit a la plataforma és imprescindible que a través de Twitter, Facebook o Linkedin s'esmenti l’etiqueta #MejorConectados.

Veure el vídeo complet