Toni Nadal: "Les coses que tenen valor són les que més costen".
Carregant
00
Veure el vídeo
MejorConectados
Toni Nadal:
"Les coses que tenen valor són les que més costen".
Cliqueu aquí
per veure el vídeo complet
MejorConectados
Toni Nadal:
"Les coses que tenen valor són les que més costen".

Quan Thomas Edison va inventar la bombeta, no li va sortir a la primera. Ho va intentar, va fallar, ho va tornar a intentar, una vegada i una altra, fins a un miler d'ocasions. Però com ell mateix va assenyalar: "No vaig fracassar, només vaig descobrir 999 maneres de com no fer una bombeta".

Sens dubte, tota una lliçó de paciència, voluntat i perseverança. També de com no tenir por d’equivocar-se i aprendre dels errors per assolir l'èxit. Una consigna que Toni Nadal, entrenador de tennis, s'aplica en el terreny professional i personal, com subratlla a la plataforma #MejorConectados de Telefónica.

El camí de l'èxit

El manacorí, que ha entrenat des de l'inici de la seva carrera i fins al 2017 el seu nebot, Rafael Nadal, té clar que "el suspens no és més que la confirmació que el que hem fet no és prou vàlid. No queda més remei que seguir treballant".

Encara que vivim en la societat de la immediatesa i de la satisfacció instantània, Nadal renega de la gent "conformista" i que viu la vida "sense passió". "Un ha de ser conscient que a la vida les coses costen" i només pel camí de la humilitat, el treball, l'esforç i la constància s'aconsegueix "la satisfacció, el desenvolupament personal" i, per tant, "el veritable èxit".

Connectar el talent

Totes aquestes reflexions i moltes altres de basades en la seva pròpia experiència poden escoltar-se en el vídeo que Toni Nadal protagonitza a la secció "Aprèn amb Experts" de #MejorConectados. Un espai en què també col·laboren personalitats com Pablo Laso, Maria Zabala, Aurora Michavila, Enrique Barón, Pedro Delgado, i molts més, que té com a finalitat ajudar a desenvolupar i potenciar el talent d'altres persones.

A més, la plataforma de continguts de Telefónica es nodreix també de les "Històries increïbles" de Rafa Nadal, Ferran Adrià, Teresa Perales, Javier Gómez Noya o Nacho Azofra, exemples clars que "Quan connectem som capaços de fer coses increïbles". Aquesta és la veritat universal sobre la qual gira #MejorConectados, un espai viu i obert en el qual els usuaris poden connectar amb els protagonistes d'aquestes històries i participar en proves virtuals amb els seus ídols a l'apartat "Viu experiències" i, també, compartir les seves pròpies vivències i relats de connexions a "Comparteix la teva història".

"L'èxit no és el resultat final. La lluita és el que et dona satisfacció"

Veure el vídeo complet