La Casa Flors Sirera per la Solidaritat i la Pau de Manresa va celebrar ahir a la tarda una jornada de portes obertes amb l'objectiu de difondre els projectes i activitats de cooperació solidària i animació cultural per a la construcció d'un món millor que du a terme.

Més de 150 persones van assistir a la jornada, que va tenir una fira d'entitats en la qual van participar diversos col·lectius de solidaritat internacional i interculturalitat que treballen diferents tipus de projectes per al desenvolupament global.

Entre les activitats que es van dur a terme amb motiu de la jornada va destacar un concurs de mones de Pasqua, que va tenir tretze participants, i la projecció del documentat Sang al mòbil, basat en l'extracció de minerals per a les noves tecnologies i els conflictes que genera. També es van presentar tres de les set propostes artístiques guanyadores del concurs SolidaridArt, convocat pel Consell Municipal de Solidaritat, i que premia les iniciatives que tenen com a eix principal la pau, la solidaritat i els drets humans.