La secció de manteniment de la via pública de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que a partir de dilluns, 27 de febrer, s'iniciaran els treballs d'arranjament de la vorera d'accés al carrer Santa Soledat des del carrer del Bruc. Amb motiu d'aquests treballs, els vehicles autoritzats accediran i sortiran del carrer Santa Soledat per l'accés del carrer Dos de Maig. És previst que aquest treballs durin una setmana.

En un altre punt de la ciutat, a la carretera de Vic 122-124, Ai- gües de Manresa està realitzant treballs de reparació d'una avaria a la xarxa de subministrament d'aigua i s'ocupa un dels dos carrils de circulació.

Avui, a les 6 de la tarda, al local social de l'Associació de Veïns dels Comtals, al carrer Cascall, número 16, es durà a terme una activitat ludicoformativa sobre les herbes que donen nom als carrers del barri. Gent gran d'aquest sector de Manresa explicarà als nens les propietats remeieres de les plantes que donen nom als carrers dels Comtals (Cascall, Espígol, Farigola, Fonoll, Ginebró, Menta, Romaní i Sàlvia). Es podrà veure una mostra de cada una d'aquestes plantes que es poden trobar a l'entorn dels carrers del barri.

El Centre Cultural del Casino acollirà avui un acte en el qual es presentarà els resultats de l'informe Més a prop, un programa d'actuació preventiva consistent en la visita d'un professional a persones de més de 80 anys que viuen soles, amb l'objectiu de detectar situacions de risc i actuar de forma preventiva. A banda de presentar l'informe dels resultats, l'acte s'acompanyarà de la xerrada Prevenció de riscos a la llar en la gent gran i Promoció de l'Autonomia Personal. De 6 a 7 de la tarda tindrà lloc la xerrada, i de 7 a 8 la presentació de l'informe Més a prop, amb la presència de Josep Oliva, diputat d'Igualtat, Ciutadania i Be- nestar Social de la Diputació de Barcelona, i la regidora de Gent Gran de l'Ajuntament de Manresa, Àuria Caus.